Dette site bruger cookies

Foredrag med Socialstyrelsen (2)

 Tirsdag d. 12/4 afholder foreningen foredrag med representanter fra Socialstyrelsen.

 

Foredraget

Lisbet Tuxen og Per Fabæch Knudsen er faglige konsulenter i Center for Handicap i Socialstyrelsen. De arbejder med et bredt fagområde, herunder talesprog, ordblindhed og stammen.

Senest har de udarbejdet vidensportaltemaet om verbal dyspraksi, som kan være med til at bane vejen for, at børn med verbal dyspraksi og deres forældre fremover lettere vil kunne få den nødvendige hjælp.

Kom og hør dem fortælle om Center for Handicap i Socialstyrelsen, og hvordan de arbejder med deres fagområder i centret i form af forskellige projekter, vidensportaltemaer, fagligt råd, ministeropgaver etc.

Lisbet og Per vil også præsentere arbejdet med vidensportaltemaet om verbal dyspraksi, som optakt til dialog om deltagernes erfaringer, ønsker og behov vedr. indsatser for verbal dyspraksi, som de kan bruge til deres fortsatte arbejde med verbal dyspraksi i Center for Handicap i Socialstyrelsen.

Adgang

Arrangementet er gratis og er henvendt til medlemmer af foreningen. Der vil være plads til maksimum 42 personer. Først til mølle. Hvis der ikke bliver fyldt helt op med medlemmer, så er medlemmernes tilknyttede fagfolk meget velkomne. Plads til fagfolk kan reserveres/ønskes ved tilmelding og foreningen melder ud et par dage før arrangementet om der er blevet plads til de ønskede fagfolk.

 

Medlemmerne har fået tilmeldings-link tilsendt via email.

 

 

Yderligere information